LVI-työt Parikkalan seudulla

Putkityöt

Kauttamme saat kaikki putkityöt sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Teemme putkistojen asennukset, huoltotyöt sekä saneeraukset. Voit myös tilata meidät avaamaan tukkeutuneet viemärit. Tulemme nopeasti paikalle!

Ilmastointi

Asennamme ja huollamme erilaiset kotien, yritysten ja julkisten tilojen ilmanvaihtojärjestelmiä. Hyvin huollettu ilmastointilaite on tehokas ja pitää sisäilman puhtaana ja raikkaana. Tilaa meiltä ilmanvaihtojärjestelmän huolto ja säästä lämmityskustannuksissa!

Lämmitys

Yrityksemme asentaa ja huoltaa myös erilaiset lämmitysjärjestelmät. Varmista tehokas lämmitys ja huollata laitteet ajoissa!

Ota yhteyttä!

Kun tarvitset paikallisen osaajan LVI-palveluita, ota yhteyttä! Parikkalan Putkitus Oy palvelee Parikkalan lisäksi Rautjärven, Punkaharjun ja Kesälahden seuduilla. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai pyytää tarjouksen kätevästi lomakkeella.

Pyydä meiltä tarjous!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Parikkalan Putkitus Oy
Sahakuja 2
59100 PARIKKALA

Y-tunnus: 0477856-5
Puh: 05 470 115

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Parikkalan Putkitus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Parikkalan Putkitus Oy

Sahakuja 2

59100 PARIKKALA

Puh. 05 470 115

Puh. 0400 858 686

parikkalan.putkitus@pp.inet.fi

www.parikkalanputkitus.fi